Over

Yannick Strik

Yannick Strik (1989) laat door verschillende bewerkingen gebruiksvoorwerpen zoals lampen en kasten ontstaan met een kenmerkend handschrift.
De combinatie en aanvulling vanuit het platte (2d) en ruimtelijke werk zorgt voor verrassende mogelijkheden. Aangevuld met de werking van verschillende materialen, opaciteit en licht/schaduwspellen maakt een oneindig experiment mogelijk.

Het autonome werk ontstaat vaak vanuit eenzelfde handschrift, waarbij het proces van aanvullen en weglaten zorgt voor kenmerkende beelden.

Klein is fijn, maar groter is beter. Door groter te werken creëer je kansen om het handschrift anders te laten uitvallen. Kleiner op schilderdoek en groter op muren met stokken van 5 meter lang.

Een werkplek waar de atmosfeer goed voelt en inspirerend werkt is belangrijk. Regelmatig komen er vragen over de werkplaats. Er valt zoveel te zien dat dit de extra uitleg wel waard is. Om jullie een indruk te geven wat er zoal in het atelier gebeurd, deze beeldende rondleiding.


De werkplaats is gebouwd met hout, door alle onderdelen zelf te bouwen kan alles op maat gemaakt worden. Dit resulteert in een toevoeging aan de werkflow. En een bevredigende samenstelling omdat alles precies past. 

Rest in paradise 1.0
Rest in paradise 0.5

Skuumlife

De werkplaats is gevuld met een dagelijks groeiende verzameling blinkers, kralen en tweedehands vondsten. 
Wat niet fluoriderend is kan altijd in een fel kleurtje gespoten worden.

Contact

Voor meer info of vragen kunt u altijd mailen of bellen.

For more information or questions you can always email or call.